Spin Sorceress

Spin Sorceress är en spelautomat från NetGen Gaming där fokus ligger på en trollkvinna som bor någonstans där det är oerhört kallt. Dock är det inte en gammal trollkvinna vi talar om, som man skulle kunna tro då det är den klassiska bilden man tänker på, utan det handlar om en kvinna med vackert utseende som har några väldigt speciella talanger. Hennes specialitet? Att magiskt få fram wild-symboler som faktiskt spelar huvudrollen i denna slot. Snacka om praktiskt!

Funktion och satsningar

När man startar Spin Sorceress blir man bemött av en snabb och kort liten introduktion till spelet i form av information om dess specialfunktioner. Självklart behöver man inte läsa det om man inte vill, men det kan vara smart att kolla igenom det lite innan man går vidare. När man sedan får syn på hjulet för första gången så får man även bevittna den kalla värld som spelet utspelar sig i. Detaljerna i spelet är otroliga. Snö som faller, höga bergstoppar samt en symbol som föreställer en varg, som är den mest betalande symbolen i spelet.

Spelet har fem hjul och tre rader, och eftersom den har 243 vinstvägar så går det tyvärr inte att själv välja linjer. Denna slot har en grundinsats på 25 mynt, och ett mynt kan vara värt vad som helst mellan 0.10 kronor och 20 kronor. Maxinsatsen är då 500 kronor.

Wild-symboler

Spin Sorceress har en spelmotor där wild-symboler, som nämndes tidigare, spelar en stor roll. Oavsett om man talar om grundspelet eller free spins-rundan så finns det en stor chans att wild-symboler kan dyka upp lite här och där. Det finns två typer av dessa symboler. Den ena, jokerhjulet, täcker endast en enda position medan den andra, den expanderande wild-symbolen, sträcks ut avsiktligen för att täcka hela hjulet. Faktum är att det är själva trollkvinnan som fungerar som wild-symbol, och då har man verkligen tur att hon inte är blyg när det kommer till att synas.

Free spins

Scattersymbolen som finns i denna automat är en silverfärgad amulett med blå ädelstenar. Om du lyckas komma över minst tre sådana symboler så har du turen att belönas med 10 stycken free spins, alltså gratissnurr där du inte behöver använda några pengar under rundan.

Under free spins-rundan så startas en specialfunktion där man kan få tre stycken wild-hjul på skärmen per snurr. Detta gör att man är garanterad ett jokerhjul under varje snurr, så även om man i slutändan inte får full pott hela tiden så har man åtminstone stora chanser att vinna fina priser medan specialfunktionen härjar. Spin Sorceress låter alltså som en väldigt cool, rolig och spännande slot.