Slotsmaskiner har funnits väldigt länge. Det är också det kasinospel som utvecklats mest under kortast tid. Det är mycket som förändras med maskinen i både system och utseende. Däremot håller sig spelet fortfarande till konceptet att drivas med en slumpgenerator. Oavsett hur mycket du läser på om slots kan du endast vinna om du har turen med dig.

Spela en omgång
För att starta en omgång slots måste du sätta in ett mynt i maskinen. Det finns oftast ett mynthål nära till hands. När myntet är i så startar omgången. Det första du får göra är vilka rader du ska satsa på, ju färre rader du satsar på desto större blir vinsten ? om du får tre i rad. När du valt vilka rader du vill satsa på så trycker du på en startknapp. Det finns olika typer av vinster beroende på vilka bildkombinationer du får. Vissa ger extra spinn medan andra ger en liten vinst. Slots kan även ha teman och då erbjuda minispel vid en viss kombination. Detta ger dig chans på ytterligare spinn eller vinst. Får du ingenting på din första spinn måste du sätta i ett mynt igen för att återigen välja en rad att satsa på. Här kan man provspela slots för att se om man förstår sig på hur en omgång slots ser ut.

Slots tips
Om man fastnar för slots och gillar hur spelet fungerar kan man börja tänka på hur man ska använda sitt intresse. Först bör man bestämma sig för hur mycket pengar man ska satsa vid varje spel. Det är även bra att bokföra inkomster och utgifter på slots. Detta gör att man får bättre koll på om man har råd eller inte att spela någon dag. Då spelet enbart ger vinst baserat på slumpen så kan man inte lägga upp någon specifik strategi mer än hur och när man spelar. Spelar man online kan man däremot kolla upp om något spelbolag har erbjudanden som gäller slots. Ett bra erbjudande kan man tjäna in massor av mynt på.