Det finns många proffs inom casinovärlden. Pokerproffs, rouletteproffs, casnioproffs. Det finns alla möjliga typer av proffs, däremot är det inte lätt att bli proffs. Det kräver erfarenhet, träning och en passion för att vinna. Det spelet som har flest proffs är poker. Vill man bli proffs i ett spel där man kan vinna mycket och som spelas världen över ska man satsa på att bli proffs i poker. Black jack är också ett spel som många blir proffs i på grund av de matematiska parallellerna i spelet. Det enkla valet är att bli proffs i ett kortspel.

Black jack
Matematiska spel så som black jack är lätta att fastna vid. Det är ett intellekt spel som kräver att man är uppmärksam och kan räkna på sannolikheten. För att bli proffs i black jack kan man läsa guider eller biografier skrivna av andra black jack proffs. Det bästa är dock att själv spela. Man lär sig snabbt att få en känsla för när man ska lägga sig och när man ska fortsätta. Vilka summor som är smarta att hålla koll på, och vilka man ska akta sig för. Det är enkelt att läsa något om vad en annan spelare tycker man ska göra, men det gäller att själv skapa sig en känsla av hur man bäst vinner på black jack. När man vunnit stora summor i black jack kan man börja kalla sig för proffs.

Poker
Pokerproffs finns det många av då poker är ett sådant populärt spel. World Series of Poker är en världsturné i poker där alla proffs tävlar mot varandra om miljoner i jackpotten. Bara de bästa klarar av att gå vidare i turneringen. För att bli lika bra som dem på poker måste man skaffa sig erfarenhet. Proffsen brukar råda till att turnera tidigt. Spela nybörjarturneringar och skaffa sig erfarenhet den vägen. Andas och lev poker.